Σάλτσα Βελουτέ
2020-04-12- Course: Συνοδευτικό
- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 1.5 λίτρο Ζωμό κρέατος, ψαριού ή κοτόπουλου
- 2 κ.σ. Bούτυρο
- 2 κ.σ. Corn Flour
- Αλάτι & Πιπέρι
Method
Step 1
Σε ένα βαθύ κατσαρολάκι λιώνετε το Βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτετε το Corn Flour. Σιγά σιγά προσθέτετε τον χλιαρό Ζωμό, Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύτε συνεχώς για να μη σβολιάσει, για μισή περίπου ώρα, πάντα σε χαμηλή θερμοκρασία.
Step 2
Σηκώνετε το σκεύος από τη φωτιά και αν θέλετε, αδειάζετε την σάλτσα σε κάποιο άλλο μπωλ και τη σκεπάζετε με μία μεμβράνη μέχρι να την καταναλώσετε.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe