Χιονούλες

2020-10-21

Ingredients

  • 1 μεγάλο κουτί Ζαχαρούχο Γάλα
  • 2 Βανίλιες (φιαλίδια)
  • 400 γρ. Ινδική Καρύδα (τριμμένη)
  • 100 γρ. Ινδική Καρύδα (τριμμένη / για την επικάλυψη)

Method

Step 1

Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύετε καλά, με τα χέρια, όλα μαζί τα υλικά, εκτός από τα 100 γρ. της Ινδικής Καρύδας που είναι για την επικάλυψη. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1,5 ώρα περίπου, ώστε να σφίξει και να πλάθεται πιο εύκολα.

Step 2

Στη συνέχεια, πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια σε ό,τι μέγεθος θέλετε και τα κυλάτε στην υπόλοιπη τριμμένη Ινδική Καρύδα (100γρ.) ώστε να καλυφθούν παντού. Τα τοποθετείτε σε μια πιατέλα και οι χιονούλες είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Step 3

Tip: Θα είναι ακόμα πιο νόστιμες αν τις αφήσετε άλλη μία ώρα στο ψυγείο πριν τις καταναλώσετε.

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *