Χωριάτικη Ζυμαρόπιτα
2017-11-08Ingredients
- 3 Αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
- 1 φλ.τσ. Γάλα
- 2 φλ.τσ. Αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
- 1 φακελάκι Μπέικιν Πάουντερ
- λίγο Αλάτι
- λίγο Πιπέρι
- 1 φλ. τσ. Ελιές καλαμών (κομμένη σε φετούλες)
- 1 πράσινη Πιπεριά (κομμένη σε μικρούς κύβους)
- 200 γρ. Φέτα θρυμματισμένη
- Δυόσμο (προαιρετικά)
Method
Step 1
Σε ένα ευρύχωρο μπωλ χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα Αυγά, το Λάδι, το Γάλα και το Μπέικιν.
Step 2
Προσθέτουμε το Αλεύρι, το Αλάτι, το Πιπέρι και τον Δυόσμο αν βάλουμε.
Step 3
Τέλος ρίχνουμε στο μπωλ τις Πιπεριές, τις Ελιές και τη Φέτα και ανακατεύουμε μ ένα κουτάλι.
Step 4
Βουτυρώνουμε ένα ταψί Νο 28, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30-40 λεπτά.
Step 5
Δεν φουσκώνει πολύ... είναι μια πιτούλα.. λεπτούλα!!!
Average Member Rating
(5 / 5)
4 people rated this recipe