Χρωματιστές Πιπεριές Γεμιστές με Κιμά

2020-01-20

Ingredients

  • 500 γρ. Κιμά
  • 1 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. Μανιτάρια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
  • Λίγα φύλλα Θυμαριού
  • 2 Kόκκινες Πιπεριές φλασκές
  • 2 Πορτοκαλί Πιπεριές φλασκές
  • 100 γρ. Κίτρινο Τυρί τριμμένο
  • 3/4 φλιτζανιού του τσαγιού Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και Πιπέρι

Method

Step 1

Πλένετε καλά τις Πιπεριές, τις κόβετε στη μέση και τις καθαρίζετε από τα σποράκια τους. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC.

Step 2

Στη συνέχεια, σε ένα τηγάνι ρίξτε το Ελαιόλαδο, το Κρεμμύδι και το Σκόρδο για να σωταριστούν σε μέτρια φωτιά και αφήστε τα μέχρι να ροδίσουν πριν ρίξετε τον Κιμά. Στη συνέχεια, προσθέστε τον και αφήστε τον να σωταριστεί για τουλάχιστον 5 λεπτά. Με ένα κουτάλι αφαιρέστε το λάδι που έχει συσσωρευτεί στο τηγάνι. Στη συνέχεια, προσθέστε τα Μανιτάρια και τα φύλλα Θυμαριού και αφήστε το μείγμα να δέσει για 2 λεπτά ακόμα. Ρίξτε Αλάτι και Πιπέρι, ανακατέψτε και σηκώστε το τηγάνι από τη φωτιά.

Step 3

Απλώστε τις Πιπεριές σε ένα ταψί, ΑλατοΠιπερώστε τις και με ένα κουταλάκι γεμίστε τις με το μείγμα του Κιμά. Αφήστε τις να ψηθούν για 20-25 λεπτά και έπειτα πασπαλίστε τις από πάνω με το τριμμένο τυρί. Τις ψήνετε για 5-10 λεπτά ακόμα, μέχρι να λιώσει το Τυρί και είναι έτοιμες!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *