Πράσινη Σαλάτα με Γραβιέρα, Σουσάμι και Μέλι
2019-09-19- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 1 μικρή πράσινη Λόλα
- ½ Iceberg
- ½ Μαρούλι
- 100 γρ Γραβιέρα σε φέτες
- 2 κ.γ. Σουσάμι
- 3 ξερά Σύκα (ψιλοκομμένα)
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 ½ κ.σ. Μηλόξιδο
- 1 κ.γ. Μέλι
- Αλάτι & Πιπέρι
Method
Step 1
Πλένετε πολύ καλά τα Λαχανικά και τα στραγγίζετε. Τα κόβετε με το χέρι και τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπωλ ή μια σαλατιέρα, τα αλατοπιπερώνετε και τα ανακατεύετε.
Step 2
Ρίχνετε πάνω στα Λαχανικά τη Γραβιέρα και τα ξερά Σύκα τα οποία ραντίζετε με το Ελαιόλαδο και το Μηλόξιδο.
Step 3
Πασπαλίζετε με το Σουσάμι και ανακατεύετε καλά τη σαλάτα. Την μοιράζετε σε όσα πιάτα θέλετε και μετά περιχύνετε με Μέλι την κάθε μερίδα.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe