Πανεύκολη Τυρόπιτα με Σφολιάτα
2018-07-29Ingredients
- 1 πακέτο Σφολιάτα (2 φύλλα)
- 400 γρ. Φέτα
- 5 μεγάλα Αυγά
- λίγο Γάλα
Method
Step 1
Αφήνετε τη Σφολιάτα να ξεπαγώσει για περίπου 15'.
Step 2
Λαδώνετε ένα ορθογώνιο ταψί και απλώνετε το ένα φύλλο.
Step 3
Σ'ένα μπολ χτυπάτε τα 4 Αυγά, θρυμματίζετε το Τυρί, ρίχνετε μέσα και λίγο Γάλα και ανακατεύετε.
Step 4
Ρίχνετε όλο το μείγμα πάνω στο φύλλο, αφήνοντας όμως κενό γύρω-γύρω στις άκρες του φύλλου. Από πάνω βάζετε το άλλο φύλλο και πατάτε γύρω γύρω τις άκρες μ'ένα πιρούνι.
Step 5
Χαράζετε το πάνω φύλλο μ'ένα μαχαίρι και αλείφετε όλη την επιφάνεια με το τελευταίο Αυγό.
Step 6
Ψήνετε στους 180°C για περίπου 25΄-30', μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει καλά.
Average Member Rating
(5 / 5)
3 people rated this recipe