Πανεύκολη Τραγανή Τυρόπιτα

2017-01-31

Ingredients

  • 500 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ. Ελαιόλαδο
  • 500 γρ. Γάλα
  • 450 γρ Φέτα θρυματισμένη
  • 1 κ.γ Αλάτι
  • λίγο Πιπέρι
  • λίγη Ρίγανη
  • λίγη Ματζουράνα
  • Ελαιόλαδο για την επιφάνεια

Method

Step 1

Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το Αλεύρι, το Ελαιόλαδο και το Γάλα, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη

Step 2

Προσθέτουμε το Τυρί και τα Μυρωδικά και ανακατεύουμε λίγο ακόμα

Step 3

Στρώνουμε με χαρτί το χαμηλό ταψί του φούρνου και απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη

Step 4

Τη ραντίζουμε με Ελαιόλαδο

Step 5

Την ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 170 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει

Step 6

Όλο το μυστικό είναι να την στρώσουμε σε πάρα πολύ λεπτό στρώμα ώστε να βγει λεπτή και τραγανή σαν πίτσα αλλά και να ψηθεί γρήγορα. Φάτε την ζεστή!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Χριστόψωμο

  • Αλμυρή Τάρτα με Κρεμμύδια και Μπέικον

  • Τάρτα με Μπέικον και Τυριά

  • Σάλτσα Βελουτέ

  • Σάλτσα Ολαντέζ (Hollandaise)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *