Πανεύκολη Σοκολατένια Πάστα με 3 υλικά
2024-11-18- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 170γρ. Kουβερτούρα
- 300ml Kρέμα Γάλακτος
- 2 Κρόκοι Αυγών
Method
Step 1
Κόβετε την Κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια χρησιμοποιώντας μαχαίρι.
Step 2
Ρίχνετε την Κρέμα Γάλακτος και τους Κρόκους Αυγών σε μία κατσαρόλα και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μίγμα ελαφρώς.
Step 3
Αποσύρετε το μίγμα από τη φωτιά.
Step 4
Προσθέτετε την Κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει τελείως.
Step 5
Στρώνετε χαρτί ψησίματος σε μία φόρμα 14εκ. μέσα στην οποία αδειάζετε το έτοιμο μίγμα.
Step 6
Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρετε
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe