Πανεύκολη Σοκολατένια Πάστα με 3 υλικά

2024-11-18

Ingredients

  • 170γρ. Kουβερτούρα
  • 300ml Kρέμα Γάλακτος  
  • 2 Κρόκοι Αυγών

Method

Step 1

Κόβετε την Κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια χρησιμοποιώντας μαχαίρι.

Step 2

Ρίχνετε την Κρέμα Γάλακτος και τους Κρόκους Αυγών σε μία κατσαρόλα και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να πήξει το μίγμα ελαφρώς.

Step 3

Αποσύρετε το μίγμα από τη φωτιά.

Step 4

Προσθέτετε την Κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει τελείως.

Step 5

Στρώνετε χαρτί ψησίματος σε μία φόρμα 14εκ. μέσα στην οποία αδειάζετε το έτοιμο μίγμα.

Step 6

Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρετε

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Πανεύκολη Νηστίσιμη Μηλόπιτα χωρίς μίξερ

  • Νηστίσιμα Μπισκότα με Λεμονάκι

  • Lava cake (Λάβα Κέικ)

  • Panettone με Σοκολάτα

  • Κρεμ Μπρουλέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *