Πανεύκολη Νηστίσιμη Μηλόπιτα χωρίς μίξερ

2024-05-01

Ingredients

  • 1 φλιτζάνι Κρυσταλλική Ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι Λάδι
  • 1 φλιτζάνι Χυμό Πορτοκάλι
  • 2 Βανίλιες
  • 3 φλιτζάνια Φαρίνα
  • 4-5 Μήλα κομμένα σε κυβάκια
  • Λίγο Κονιάκ
  • 1 κοφτή κ.σ. Κανέλα

Method

Step 1

Σε ένα μπωλ ανακατεύετε τη Ζάχαρη με το Λάδι μέχρι να λιώσει καλά η Ζάχαρη.

Step 2

Κατόπιν, προσθέτετε τον Χυμό Πορτοκάλι, τις Βανίλιες, την Κανέλα και το Κονιάκ και συνεχίζετε το ανακάτεμα.

Step 3

Σταδιακά, προσθέτετε και το Αλεύρι και συνεχίζετε να ανακατεύετε.

Step 4

Μόλις το μείγμα μας αρχίζει να "δένει", προσθέτετε τα κυβάκια Μήλων και ανακατεύετε καλά. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180οC.

Step 5

Ρίχνετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ και ψήνετε στους 180οC για περίπου 45-60 λεπτά. Ο χρόνος ψησίματος όμως εξαρτάται και από το φούρνο σας. Η μηλόπιτα ουσιαστικά είναι έτοιμη όταν πάρει ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Νηστίσιμα Μπισκότα με Λεμονάκι

  • Lava cake (Λάβα Κέικ)

  • Panettone με Σοκολάτα

  • Κρεμ Μπρουλέ

  • Αβοκάντο και Σοκολάτα Μους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *