Πανεύκολα Τρουφάκια με Λευκή Σοκολάτα και Ινδική Καρύδα

2025-09-30

Ingredients

  • 350 γρ. λευκή, χοντροκομμένη Κουβερτούρα
  • 75γρ. Κρέμα Γάλακτος (35% λιπαρά)
  • 1 φλ. χοντροκομμένη Αμυγδαλόψιχα
  • Ξύσμα 1 Λεμονιού
  • Μια πρέζα Αλάτι
  • 1 κούπα αποξηραμένη Ινδική Καρύδα

Method

Step 1

Σε μπεν μαρί λιώνετε την Κουβερτούρα μαζί με την Κρέμα Γάλακτος και ανακατεύετε με μία σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε την Αμυγδαλόψιχα, το Αλάτι και το Ξύσμα Λεμονιού και ανακατεύετε λίγο ακόμα. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 5-6 ώρες μέχρι να σφίξει πολύ καλά.

Step 2

Σε ένα μπολ ρίχνετε την τριμμένη Ινδική Καρύδα και με ένα κουτάλι παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και πλάθετε μπαλίτσες, των 30γρ. η καθεμία περίπου. Τις βουτάτε στο μπολ με την Καρύδα μέχρι να καλυφθούν πολύ καλά παντού και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα. Τις σκεπάζετε με μία μεμβράνη φαγητού και τις αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν λίγο.

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Ροδακινόπιτα

  • Πανεύκολη Σοκολατένια Πάστα με 3 υλικά

  • Πανεύκολη Νηστίσιμη Μηλόπιτα χωρίς μίξερ

  • Νηστίσιμα Μπισκότα με Λεμονάκι

  • Lava cake (Λάβα Κέικ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *