Πράσινη Σαλάτα με Γραβιέρα, Σουσάμι και Μέλι

2019-09-19

Ingredients

  • 1 μικρή πράσινη Λόλα
  • ½ Iceberg
  • ½ Μαρούλι
  • 100 γρ Γραβιέρα σε φέτες
  • 2 κ.γ. Σουσάμι
  • 3 ξερά Σύκα (ψιλοκομμένα)
  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 1 ½ κ.σ. Μηλόξιδο
  • 1 κ.γ. Μέλι
  • Αλάτι & Πιπέρι

Method

Step 1

Πλένετε πολύ καλά τα Λαχανικά και τα στραγγίζετε. Τα κόβετε με το χέρι και τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπωλ ή μια σαλατιέρα, τα αλατοπιπερώνετε και τα ανακατεύετε.

Step 2

Ρίχνετε πάνω στα Λαχανικά τη Γραβιέρα και τα ξερά Σύκα τα οποία ραντίζετε με το Ελαιόλαδο και το Μηλόξιδο.

Step 3

Πασπαλίζετε με το Σουσάμι και ανακατεύετε καλά τη σαλάτα. Την μοιράζετε σε όσα πιάτα θέλετε και μετά περιχύνετε με Μέλι την κάθε μερίδα.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Χριστόψωμο

  • Αλμυρή Τάρτα με Κρεμμύδια και Μπέικον

  • Τάρτα με Μπέικον και Τυριά

  • Σάλτσα Βελουτέ

  • Σάλτσα Ολαντέζ (Hollandaise)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *