Μπράουνι Σοκολάτας

2018-09-05

Ingredients

  • 110 γρ. Βούτυρο
  • 200 γρ. Ζάχαρη
  • 160 γρ. Κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 3 Αυγά
  • 90 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 40 γρ. Κουβερτούρα γάλακτος, σε σταγόνες
  • 1/4 κ. γ. Αλάτι

Method

Step 1

Λιώνετε το Βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, σε ένα κατσαρολάκι και κατόπιν προσθέτετε την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα. Ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα μέχρι να πάρει θερμοκρασία δωματίου.

Step 2

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 °C.

Step 3

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα Αυγά και τη Ζάχαρη με σύρμα, ώσπου να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα μέσα στο οποίο ρίχνετε την ήδη λιωμένη και κρύα Κουβερτούρα και τα αναμιγνύετε. Προσθέτετε το Αλεύρι και το Αλάτι και ανακατεύετε καλά.

Step 4

Κατόπιν ρίχνετε τις σταγόνες της Κουβερτούρας γάλακτος μέσα στο μείγμα και ανακατεύετε ώστε 
να απλωθούν παντού.

Step 5

Μεταφέρετε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι και το ψήνετε στον φούρνο για 30 λεπτά, ώσπου να σταθεροποιηθεί το brownie

Step 6

Το αφήνετε να κρυώσει για 15-20 λεπτά πριν το χαράξετε, οριζόντια και κάθετα, και σερβίρετε.

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *