Μηλοπιτάκια με Ψωμί του Τοστ

2019-02-16

Ingredients

  • 4-5 Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια
  • 3-4 κ. σ. Βούτυρο
  • 10 φέτες Ψωμί του τοστ
  • 1 ξυλαράκι Κανέλα και 4-5 Γαρύφαλλα
  • Κανέλα σκόνη
  • Ζάχαρη άχνη

Method

Step 1

Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε περίπου 1 κουταλιά της σούπας Βούτυρο και ρίξτε τα Μήλα για να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά.

Step 2

Προσθέστε το ξυλαράκι Κανέλας και τα Γαρύφαλλα και ανακατέψτε συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν τα Μήλα και να καραμελώσουν.

Step 3

Αλείψτε με λίγο Βούτυρο τις φέτες του Τοστ και απλώστε πάνω τους τα Μήλα, που έχουν πλέον πολτοποιηθεί, αφού αφαιρέσετε πρώτα τα μπαχαρικά.

Step 4

Ψήστε τις σε τοστιέρα, κόψτε τις σε τριγωνάκια, πασπαλίστε με άχνη Ζάχαρη και Κανέλα και Καλή σας Όρεξη!

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *