Μανιτάρια αλα Κρεμ

2012-08-06

Ingredients

  • 1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
  • 1 κρεμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος 200ml
  • ψιλοκομμένο μπέικον (προαιρετικά)

Method

Step 1

Πλένετε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε

Step 2

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να γίνει διάφανο. Εδώ, εάν θέλετε ρίχνετε και το μπέικον

Step 3

Προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία βγάζουν νερό οπότε τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Αλατοπιπερώνετε

Step 4

Όταν το νερό από τα μανιτάρια εξατμιστεί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να πάρει μια βράση μέχρι να πήξει. Σερβίρονται ζεστά

Average Member Rating

(4.3 / 5)

4.3 5 871
Rate this recipe

871 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Χριστόψωμο

  • Αλμυρή Τάρτα με Κρεμμύδια και Μπέικον

  • Τάρτα με Μπέικον και Τυριά

  • Σάλτσα Βελουτέ

  • Σάλτσα Ολαντέζ (Hollandaise)

Comments (4)

  1. posted by βασιλικη on 9 Δεκεμβρίου, 2016

    Υπεροχοοοο….το έκανα..εύκολο και πεντανοστημο…

  2. posted by Litsa ar. on 12 Δεκεμβρίου, 2016

    Ωραιο πιατο !!!

  3. posted by Ελένη on 13 Δεκεμβρίου, 2016

    Φαίνονται τέλεια…..θα την κάνω οπωσδήποτε!

  4. posted by Tory on 29 Ιουνίου, 2021

    Thanks for any other great article. Where else may just anybody get that
    kind of info in such an ideal method of writing? I’ve a presentation next
    week, and I’m on the search for such information.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *