Μανιτάρια αλα Κρεμ
2012-08-06- Skill Level: Ενδιάμεσους
- Add to favorites
Ingredients
- 1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
- 1 κρεμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος 200ml
- ψιλοκομμένο μπέικον (προαιρετικά)
Method
Step 1
Πλένετε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε
Step 2
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να γίνει διάφανο. Εδώ, εάν θέλετε ρίχνετε και το μπέικον
Step 3
Προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία βγάζουν νερό οπότε τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Αλατοπιπερώνετε
Step 4
Όταν το νερό από τα μανιτάρια εξατμιστεί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να πάρει μια βράση μέχρι να πήξει. Σερβίρονται ζεστά
Average Member Rating
(4.3 / 5)
871 people rated this recipe
posted by βασιλικη on 9 Δεκεμβρίου, 2016
Υπεροχοοοο….το έκανα..εύκολο και πεντανοστημο…
posted by Litsa ar. on 12 Δεκεμβρίου, 2016
Ωραιο πιατο !!!
posted by Ελένη on 13 Δεκεμβρίου, 2016
Φαίνονται τέλεια…..θα την κάνω οπωσδήποτε!