Χοιρινή Τηγανιά
2016-11-17Ingredients
- Μισό κιλό Χοιρινό Κρέας
- Μισή Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
- Μισή Πιπεριά κίτρινη κομμένη σε ροδέλες
- 1 μικρό Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1-2 άσπρα Μανιτάρια κομμένα σε μεσαία κομμάτια
- Λίγο Ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι λευκό ΚρασΙ
- Αλάτι/Πιπέρι
Method
Step 1
Αρχικά κόβετε το Κρέας σε μικρά κομμάτια. Καίτε το Ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για λίγο και ρίχνετε το Κρέας για να σωταριστεί
Step 2
Μετά από λίγο προσθέστε το Κρεμμύδι και μόλις μαραθεί ρίχνετε τις Πιπεριές και τα Μανιτάρια
Step 3
Τα αφήνετε να σιγοψηθούν και όταν μαραθούν τα λαχανικά αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με Κρασί.
Step 4
Όταν η τηγανιά μείνει με λίγα υγρά και έχει δέσει η σάλτσα, είναι έτοιμη
Average Member Rating
(4.9 / 5)
10 people rated this recipe
posted by Valia on 10 Δεκεμβρίου, 2016
Τέλεια συνταγή πολύ γευστική και με λίγα υλικά!!!
posted by BAΣΙΛΗΣΡΟΥΣΣΗΣ on 11 Δεκεμβρίου, 2016
απλή και νόστιμη !!!!!!!!! Τέλεια καλές γιορτές,
5
posted by Εφη on 13 Δεκεμβρίου, 2016
Υπέροχη συνταγή όπως το φτιάχνω και εγώ!!!!μπράβο