Χοιρινή Τηγανιά

2016-11-17

Ingredients

  • Μισό κιλό Χοιρινό Κρέας
  • Μισή Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
  • Μισή Πιπεριά κίτρινη κομμένη σε ροδέλες
  • 1 μικρό Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1-2 άσπρα Μανιτάρια κομμένα σε μεσαία κομμάτια
  • Λίγο Ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι λευκό ΚρασΙ
  • Αλάτι/Πιπέρι

Method

Step 1

Αρχικά κόβετε το Κρέας σε μικρά κομμάτια. Καίτε το Ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για λίγο και ρίχνετε το Κρέας για να σωταριστεί

Step 2

Μετά από λίγο προσθέστε το Κρεμμύδι και μόλις μαραθεί ρίχνετε τις Πιπεριές και τα Μανιτάρια

Step 3

Τα αφήνετε να σιγοψηθούν και όταν μαραθούν τα λαχανικά αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με Κρασί.

Step 4

Όταν η τηγανιά μείνει με λίγα υγρά και έχει δέσει η σάλτσα, είναι έτοιμη

Average Member Rating

(4.9 / 5)

4.9 5 10
Rate this recipe

10 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

  • Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Ρολό στο Φούρνο

  • Τάρτα με Μπέικον και Τυριά

Comments (3)

  1. posted by Valia on 10 Δεκεμβρίου, 2016

    Τέλεια συνταγή πολύ γευστική και με λίγα υλικά!!!

  2. posted by BAΣΙΛΗΣΡΟΥΣΣΗΣ on 11 Δεκεμβρίου, 2016

    απλή και νόστιμη !!!!!!!!! Τέλεια καλές γιορτές,
    5

  3. posted by Εφη on 13 Δεκεμβρίου, 2016

    Υπέροχη συνταγή όπως το φτιάχνω και εγώ!!!!μπράβο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *