Φιλέτο Γλώσσας Φουρνιστό
2019-05-20- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
- Μερίδες : 4
- Χρόνος Ψησίματος : 40m
Ingredients
- 8 Φιλέτα Γλώσσας (κατεψυγμένα)
- Ελαιόλαδο (όσο επιθυμείτε)
- Χυμός ενός μεγάλου Λεμονιού
- Μαϊντανός
- 8 φέτες φρέσκια Ντομάτα
- Αλάτι
Method
Step 1
Ξεπλύντε τα φιλέτα του ψαριού κάτω από την βρύση για να φύγει η μεγαλύτερη ποσότητα πάγου και αφήστε τα μέσα σε ένα σουρωτήρι για να ξεπαγώσουν τελείως.
Step 2
Κατόπιν στύψτε τα λίγο και απαλά για να φύγουν τα πολλά υγρά, αλατίστε τα και τοποθετήστε τα μέσα σε ένα ταψί.
Step 3
Ρίξτε από πάνω το Ελαιόλαδο και το Λεμόνι και στην συνέχεια βάλτε πάνω σε κάθε φιλέτο μία φέτα Ντομάτα και πασπαλίστε όλα τα ψάρια με ψιλοκομμένο Μαϊντανό.
Step 4
Τοποθετήστε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο, αφού προηγουμένως το σκεπάσετε με αλουμινόχαρτο, και ψήστε το στους 200ο C για 30 λεπτά.
Step 5
Μετά αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά περίπου, έτσι ώστε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe