Τονοσαλάτα με Μαγιονέζα και Αυγά
2019-05-06- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 4 κονσέρβες Τόνου σε νερό
- 4 Αυγά βρασμένα καλά και κομμένα σε 4 μισοφέγγαρα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο Κρεμμυδάκι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού Σέλινο
- 4 κ.σ. πράσινη Πιπεριά (ή όποια άλλη προτιμάτε)
- 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού Μαγιονέζα
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 40 ml χυμός Λεμονιού
- Αλάτι, Πιπέρι
Method
Step 1
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε τον τόνο -τον οποίο έχετε ήδη στραγγίξει καλά- με το Σέλινο, την Πιπεριά και το Κρεμμυδάκι, τα οποία έχετε προηγουμένως ψιλοκόψει, και το χυμό Λεμονιού.
Step 2
Προσθέτετε τα Αυγά, τη Μαγιονέζα, το Ελαιόλαδο, Αλάτι και Πιπέρι και ανακατεύετε απαλά. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για λίγη ώρα έτσι ώστε η σαλάτα να σερβιριστεί δροσερή.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe