Τονοσαλάτα με Μαγιονέζα και Αυγά

2019-05-06

Ingredients

  • 4 κονσέρβες Τόνου σε νερό
  • 4 Αυγά βρασμένα καλά και κομμένα σε 4 μισοφέγγαρα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο Κρεμμυδάκι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού Σέλινο
  • 4 κ.σ. πράσινη Πιπεριά (ή όποια άλλη προτιμάτε)
  • 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού Μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 40 ml χυμός Λεμονιού
  • Αλάτι, Πιπέρι

Method

Step 1

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε τον τόνο -τον οποίο έχετε ήδη στραγγίξει καλά- με το Σέλινο, την Πιπεριά και το Κρεμμυδάκι, τα οποία έχετε προηγουμένως ψιλοκόψει, και το χυμό Λεμονιού.

Step 2

Προσθέτετε τα Αυγά, τη Μαγιονέζα, το Ελαιόλαδο, Αλάτι και Πιπέρι και ανακατεύετε απαλά. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για λίγη ώρα έτσι ώστε η σαλάτα να σερβιριστεί δροσερή.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Ψάρι Σαβόρο

  • Χριστόψωμο

  • Ψαρομπιφτέκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *