Τονοσαλάτα Αλοιφή
2017-05-13Ingredients
- 2 κονσέρβες Τόνου σε λάδι (ή πικάντικο αν σας αρέσουν τα ελαφρώς καυτερά)
- 1 πράσινη Πιπεριά
- 1 κόκκινη Πιπεριά
- 1 μικρό ξερό Κρεμμύδι ή 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια
- λίγος Μαϊντανός
- 3-4 κ.σ. Μαγιονέζα
- λίγη Κέτσαπ
- λίγη Μουστάρδα
- λίγες σταγόνες Χυμό λεμονιού
- Αλατοπίπερο (δεν χρειάζεται αν βάλετε πικάντικο Τόνο)
Method
Step 1
Σε ένα βαθύ μπωλ διαλύετε τον Τόνο
Step 2
Ψιλοκόβετε το Κρεμμύδι, τις Πιπεριές και τον Μαϊντανό και τα ρίχνετε μέσα στον Τόνο
Step 3
Προσθέτετε την Μαγιονέζα, την Κέτσαπ, τη Μουστάρδα και λίγες σταγόνες Λεμόνι και ανακατεύετε καλά για να γίνει ένα μίγμα. Αν βάλετε μη πικάντικο τόνο, άλατοπιπερώστε ελαφρώς
Step 4
Συνοδεύει ζυμαρικά αλλά σερβίρεται και σαν ορεκτικό και είναι τέλειο!!!
Average Member Rating
(4.7 / 5)
6 people rated this recipe