Τασκεμπάμπ
2018-09-29- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
- Χρόνος Ψησίματος : 1:30 h
Ingredients
- 1 κιλό μοσχαρίσιο Κρέας
- 1 σκελίδα Σκόρδο
- 200 γρ. Βούτυρο ή 2/3 φλιτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. πελτές Ντομάτας
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος Μαϊντανός
- 2 μεγάλα Κρεμμύδια
- 600 γρ. ψιλοκομμένες Ντομάτες φρέσκες ή σε κονσέρβα
- 1 μερίδα Ζωμός Βοδινού Ψυγείου
- 1 ποτήρι γλυκό Κρασί
- Αλεσμένο μαύρο Πιπέρι
Method
Step 1
Κόβετε τα Κρεμμύδια και το Σκόρδο σε πολύ μικρά κομμάτια και τα σοτάρετε με το Βούτυρο ή το Ελαιόλαδο.
Step 2
Κόβετε το Κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνετε στο σοταρισμένο Κρεμμύδι και Σκόρδο, ανακατεύετε και σβήνετε με το Κρασί.
Step 3
Προσθέτετε τις ψιλοκομμένες Ντομάτες, το Ζωμό, το Πιπέρι, το Μαϊντανό, τον Πελτέ (διαλυμένο ελαφρά σε λίγο νερό) και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το Τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.
Step 4
Μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή πουρέ.
Average Member Rating
(5 / 5)
2 people rated this recipe