Τασκεμπάμπ

2018-09-29
  • Χρόνος Ψησίματος : 1:30 h

Ingredients

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο Κρέας
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 200 γρ. Βούτυρο ή 2/3 φλιτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. πελτές Ντομάτας
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος Μαϊντανός
  • 2 μεγάλα Κρεμμύδια
  • 600 γρ. ψιλοκομμένες Ντομάτες φρέσκες ή σε κονσέρβα
  • 1 μερίδα Ζωμός Βοδινού Ψυγείου
  • 1 ποτήρι γλυκό Κρασί
  • Αλεσμένο μαύρο Πιπέρι

Method

Step 1

Κόβετε τα Κρεμμύδια και το Σκόρδο σε πολύ μικρά κομμάτια και τα σοτάρετε με το Βούτυρο ή το Ελαιόλαδο.

Step 2

Κόβετε το Κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνετε στο σοταρισμένο Κρεμμύδι και Σκόρδο, ανακατεύετε και σβήνετε με το Κρασί.

Step 3

Προσθέτετε τις ψιλοκομμένες Ντομάτες, το Ζωμό, το Πιπέρι, το Μαϊντανό, τον Πελτέ (διαλυμένο ελαφρά σε λίγο νερό) και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το Τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.

Step 4

Μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή πουρέ.

Recipe Type: ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *