Σπετζοφάι

2016-11-19

Ingredients

  • 2 Λουκάνικα
  • 3 Ντομάτες
  • 1 κίτρινη Πιπεριά
  • 1 κόκκινη Πιπεριά
  • 1 πράσινη Πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί Πιπεριά
  • 100γρ. Φέτα
  • 1 ποτήρι κόκκινο Κρασί
  • Μισή κούπα Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Method

Step 1

Πρώτα κόβετε τα λουκάνικα σε στρογγυλές φέτες. Κατόπιν τρίβετε τις ντομάτες και κόβετε τις πιπεριές σε ροδέλες

Step 2

Βάζετε το λάδι να κάψει και όταν είναι έτοιμο ρίχνετε τις ντομάτες και περιμένετε ώσπου να τραβήξουν τα πολλά ζουμιά τους

Step 3

Έπειτα προσθέτετε τις πιπεριές και τα λουκάνικα για να βράσουν κι αυτά. Παρόλο που οι πιπεριές βγάζουν πολλά υγρά αν χρειαστεί συμπληρώνετε νερό

Step 4

Μόλις αρχίσει να πήζει λίγο η σάλτσα σβήνετε με το κρασί και περιμένετε να δέσει ξανά

Step 5

Δυο λεπτάκια πριν το βγάλετε από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τη φέτα για να μην λιώσει εντελώς. Καλή όρεξη!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 8
Rate this recipe

8 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

  • Χριστόψωμο

  • Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Ρολό στο Φούρνο

Comment (1)

  1. posted by Δεσποινα παυλιδου on 10 Δεκεμβρίου, 2016

    Το αγαπημενο μας φαγητο! Το τρωμε συνεχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *