Σπετζοφάι
2016-11-19Ingredients
- 2 Λουκάνικα
- 3 Ντομάτες
- 1 κίτρινη Πιπεριά
- 1 κόκκινη Πιπεριά
- 1 πράσινη Πιπεριά
- 1 πορτοκαλί Πιπεριά
- 100γρ. Φέτα
- 1 ποτήρι κόκκινο Κρασί
- Μισή κούπα Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Method
Step 1
Πρώτα κόβετε τα λουκάνικα σε στρογγυλές φέτες. Κατόπιν τρίβετε τις ντομάτες και κόβετε τις πιπεριές σε ροδέλες
Step 2
Βάζετε το λάδι να κάψει και όταν είναι έτοιμο ρίχνετε τις ντομάτες και περιμένετε ώσπου να τραβήξουν τα πολλά ζουμιά τους
Step 3
Έπειτα προσθέτετε τις πιπεριές και τα λουκάνικα για να βράσουν κι αυτά. Παρόλο που οι πιπεριές βγάζουν πολλά υγρά αν χρειαστεί συμπληρώνετε νερό
Step 4
Μόλις αρχίσει να πήζει λίγο η σάλτσα σβήνετε με το κρασί και περιμένετε να δέσει ξανά
Step 5
Δυο λεπτάκια πριν το βγάλετε από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τη φέτα για να μην λιώσει εντελώς. Καλή όρεξη!
Average Member Rating
(5 / 5)
8 people rated this recipe
posted by Δεσποινα παυλιδου on 10 Δεκεμβρίου, 2016
Το αγαπημενο μας φαγητο! Το τρωμε συνεχεια!