Σουφλέ Σοκολάτας
2017-04-17Ingredients
- 200 γρ. Κουβερτούρα
- 250 γρ. Μαργαρίνη soft
- 250 γρ. Aλεύρι σκληρό Νο 1
- 7 Aυγά
- 200 γρ. Ζάχαρη
Method
Step 1
Σε μία κατσαρόλα λιώνετε τη Μαργαρίνη και την Κουβερτούρα
Step 2
Μόλις λιώσουν τα κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Ζάχαρη τους Κρόκους και το Αλεύρι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα
Step 3
Χτυπάτε τα Ασπράδια ώσπου να γίνουν μαρέγκα και τα ρίχνετε στο μείγμα
Step 4
Αφού ανακατευθούν όλα πολύ καλά, ρίχνετε το υλικό σε αντικολλητική φόρμα και το ψήνετε για 9 λεπτά στους 250 σε προθερμασμένο φούρνο.
Step 5
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν το ψήσετε 8 λεπτά θα είναι όλο υγρό και θα διαλυθεί! Αν το ψήσετε 10 λεπτά θα ψηθεί μέχρι μέσα και δεν θα είναι καθόλου ρευστό! Ψήνουμε για 9 λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ και σε ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ φούρνο!!!
Average Member Rating
(4.7 / 5)
6 people rated this recipe
posted by Παναγιώτης on 30 Απριλίου, 2021
Πωπωπω τί ωραίο θα το κάνω