Ρόφημα Μήλο – Κανέλα

2018-07-09

Ingredients

  • Nεράκι
  • 1 ξυλάκι Kανέλα
  • 4-5 Γαρίφαλα
  • Τσάι με γεύση Μήλο-Κανέλα
  • λίγο Μέλι
  • λίγα κομματάκια Μήλου

Method

Step 1

Σε μια  μικρή κατσαρόλα βάζουμε νερό (τόσες κούπες όσες οι μερίδες που θέλουμε), μαζί με το ξύλο Κανέλας και τα Γαρίφαλα.

Step 2

Μόλις βράσει, αφαιρούμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε φακελάκια Τσαγιού με γεύση Μήλο-Κανέλα (τόσα φακελάκια όσες και οι μερίδες).

Step 3

Αφήνουμε το Τσάι 3-4 λεπτά να απελευθερώσει το άρωμά του και προσθέτουμε λίγο Μέλι.

Step 4

Για ακόμα περισσότερο άρωμα, προσθέτουμε αν θέλουμε μερικά  κομμάτια Μήλου. Αδειάζουμε το ρόφημα σε τσαγιέρα και σερβίρουμε αν θέλουμε να το πιούμε ζεστό. Εναλλακτικά, όταν το ρόφημα πάψει να είναι τόσο καυτό, το βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και το πίνετε κρύο.

Recipe Type: ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Eggnog (Έγκνογκ)

  • Ρακόμελο

  • Λευκή Σοκολάτα Ρόφημα

  • Ζεστή Σοκολάτα με Μέλι και Κανέλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *