Ρόφημα Μήλο – Κανέλα
2018-07-09Ingredients
- Nεράκι
- 1 ξυλάκι Kανέλα
- 4-5 Γαρίφαλα
- Τσάι με γεύση Μήλο-Κανέλα
- λίγο Μέλι
- λίγα κομματάκια Μήλου
Method
Step 1
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε νερό (τόσες κούπες όσες οι μερίδες που θέλουμε), μαζί με το ξύλο Κανέλας και τα Γαρίφαλα.
Step 2
Μόλις βράσει, αφαιρούμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε φακελάκια Τσαγιού με γεύση Μήλο-Κανέλα (τόσα φακελάκια όσες και οι μερίδες).
Step 3
Αφήνουμε το Τσάι 3-4 λεπτά να απελευθερώσει το άρωμά του και προσθέτουμε λίγο Μέλι.
Step 4
Για ακόμα περισσότερο άρωμα, προσθέτουμε αν θέλουμε μερικά κομμάτια Μήλου. Αδειάζουμε το ρόφημα σε τσαγιέρα και σερβίρουμε αν θέλουμε να το πιούμε ζεστό. Εναλλακτικά, όταν το ρόφημα πάψει να είναι τόσο καυτό, το βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και το πίνετε κρύο.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe