Πολύχρωμο Κοτόπουλο
2016-11-05Ingredients
- 2 στήθη Κοτόπουλου καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
- 2 κίτρινες Πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 2 κόκκινες Πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 2 πορτοκαλί Πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 2 πράσινες Πιπεριές κομμένες σε κύβους
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο Κρασί
- 2 φλυτζάνια Χυμό Ντομάτας
- 1/2 φλυτζάνι Νερό
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
- Αλάτι/Πιπέρι
- λίγο Ελαιόλαδο
Method
Step 1
Βράζετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Μόλις εξατμιστεί το νερό τους προσθέτε λίγο λάδι και σωτάρετε μέχρι να ροδίσουν
Step 2
Προσθέτετε το κοτόπουλο και σωτάρετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει και κατόπιν σβήνετε με το κρασί
Step 3
Προσθέτετε τις πιπεριές και χαμηλώνετε τη φωτιά. Τις αφήνετε 10 λεπτά να μαραθούν προσθέτοντας αλάτι
Step 4
Κατόπιν προσθέτετε τη ντομάτα , το νερό, το λάδι και το πιπέρι και ανακατεύετε. Αφήνετε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά.
Average Member Rating
(4.7 / 5)
14 people rated this recipe
posted by Ελενη on 9 Δεκεμβρίου, 2016
Πεντανόστιμο πιάτο.φτιαχνεται εύκολα και γρήγορα.
posted by Koul koz koutsi on 10 Δεκεμβρίου, 2016
Πολύ ωραίο
posted by eva androulaki on 10 Δεκεμβρίου, 2016
απλα τελειο τρελαινομαι για κοτοπουλο
posted by Γιάννα Χριστάκη on 11 Δεκεμβρίου, 2016
Το αγαπώ αυτό το πιάτο! Εύκολο, γρήγορο, πεντανόστιμο και υγιεινότατο!
posted by ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ on 11 Δεκεμβρίου, 2016
Φαίνεται νόστιμο αν και έχω φτιαξει και γω ενα παρόμοιο φαγητό!!!
posted by Σμαρώ on 12 Δεκεμβρίου, 2016
Λατρεύουμε τις πιπεριές με το κοτοπουλο!
posted by Sofia Kyriakopoulou on 13 Δεκεμβρίου, 2016
Πολύ νοστιμη συνταγη κ εύκολη! Καθημερινή πολύ ωραία φαίνεται στο πιάτο!