Πατσαβουρόπιτα Γλυκιά με Ζαχαρούχο Γάλα (της τεμπέλας)
2018-01-10Ingredients
- 1 πακέτο (450γρ.) Φύλλα Κρούστας
- μισή κούπα Βούτυρο
- 400ml Ζαχαρούχο Γάλα
- 1,5 κούπα Νερό
- 1 κούπα Ζάχαρη
- 1 Βανίλια
- 2 κουτ.σούπας Κορν Φλάουρ
- 4 Αυγά
- Άχνη Ζάχαρη-Κανέλα (για το πασπάλισμα)
Method
Step 1
Σε βουτυρωμένο ταψί σουρώνουμε σε πλισέ τα Φύλλα
Step 2
Λιώνουμε το Βούτυρο και περιχύνουμε
Step 3
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε τα Φύλλα για 10-12 λεπτά (να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα)
Step 4
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε (δεν βράζουμε) το Γάλα και το Νερό
Step 5
Προσθέτουμε τη Ζάχαρη, τη βανίλια και το Κορν Φλάουρ
Step 6
Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά
Step 7
Ρίχνουμε τα Αυγά και ανακατεύουμε καλά
Step 8
Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα Φύλλα και ψήνουμε για ένα τέταρτο ακόμα
Step 9
Πασπαλίζουμε με Άχνη Ζάχαρη και Κανέλα και σερβίρουμε
Average Member Rating
(3.8 / 5)
8 people rated this recipe
posted by Παναγιώτης on 7 Ιουνίου, 2021
Ωωωωωωωω τι ωραίο θα το κάνω