Πανεύκολα Ψάρια στο Φούρνο

2024-05-01

Ingredients

  • 1 - 1,5 kg Γόπες ή Σαφρίδια ή κάποιο παρόμοιο ψάρι της αρεσκείας σας
  • 2-3 φλιτζάνια Ελαιόλαδο
  • Χυμό 1 Λεμονιού
  • Αλάτι, Πιπέρι

Method

Step 1

Αρχικά, καθαρίζετε και πλένετε καλά τα Ψάρια.

Step 2

Σε ένα μπωλ χτυπάτε καλά το Ελαιόλαδο, το Χυμό Λεμονιού, το Αλάτι και το Πιπέρι μέχρι να γίνουν ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

Step 3

Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180οC.

Step 4

Τοποθετείτε τα Ψάρια σε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί και τα περιχύνετε με το μείγμα που έχετε ετοιμάσει.

Step 5

Ψήνετε στους 180οC, στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Καλή σας όρεξη!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *