Μύδια Σαγανάκι με Μουστάρδα και Φέτα
2018-10-20- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
- Μερίδες : 4
Ingredients
- 500γρ. Μύδια (χωρίς το κέλυφος)
- 2 σκελίδες Σκόρδο
- 1 φλιτζανάκι του καφέ Ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού Φέτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού Κρασί λευκό, ξηρό
- 3 κ. σ. Μουστάρδα
Method
Step 1
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε το Σκόρδο και την Πιπεριά στο Ελαιόλαδο, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Step 2
Κατόπιν, σβήνετε με το Κρασί και προσθέτετε τα Μύδια. Μετά από 2 λεπτά ρίχνετε τη Μουστάρδα και ανακατεύετε καλά.
Step 3
Όταν δέσει η σάλτσα της Μουστάρδας σηκώνετε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε από πάνω τη Φέτα και το Μαϊντανό.
Step 4
Προσοχή! Μην προσθέσετε καθόλου αλάτι, γιατί το φαγητό θα γίνει πολύ αλμυρό.
Average Member Rating
(4.7 / 5)
3 people rated this recipe