Μπισκότα Λεμονιού

2020-06-24

Ingredients

  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαλακό Βούτυρο
  • 1 1/4 φλιτζάνι τσαγιού Αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού Ζάχαρη
  • 1 Αυγό
  • 1 κ.σ. Ξύσμα Λεμονιού
  • 1 κ.σ. φρέσκος Χυμός Λεμονιού
  • 3/4 κ.γ. Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 1/2 κ.γ. Baking Powder
  • 1/4 κ.γ. Μαγειρική Σόδα
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Αμύγδαλα φιλέ

Method

Step 1

Αρχικά, χτυπήστε το Βούτυρο και την Ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

Step 2

Κατόπιν, προσθέστε στο μείγμα και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το Αλεύρι και τα Αμύγδαλα, και χτυπήστε ξανά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.

Step 3

Τώρα, χαμηλώστε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίστε να προσθέτετε σιγά σιγά το Αλεύρι, μέχρι να διαλυθεί εντελώς.

Step 4

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175ο C.

Step 5

Στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Με ένα κουτάλι της σούπας πάρτε μερική ποσότητα από το μείγμα και σχηματίστε τα μπισκότα ακουμπώντας τα πάνω στη λαδόκολλα αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. Πασπαλίστε τα με τα Αμύγδαλα φιλέ ή με Ζάχαρη.

Step 6

Τα ψήνετε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ανοιχτό χρυσαφένιο χρώμα.

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Κρεμ Μπρουλέ

  • Αβοκάντο και Σοκολάτα Μους

  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *