Μηλοπιτάκια με Ψωμί του Τοστ
2019-02-16- Course: Σνάκ
- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 4-5 Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομματάκια
- 3-4 κ. σ. Βούτυρο
- 10 φέτες Ψωμί του τοστ
- 1 ξυλαράκι Κανέλα και 4-5 Γαρύφαλλα
- Κανέλα σκόνη
- Ζάχαρη άχνη
Method
Step 1
Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε περίπου 1 κουταλιά της σούπας Βούτυρο και ρίξτε τα Μήλα για να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά.
Step 2
Προσθέστε το ξυλαράκι Κανέλας και τα Γαρύφαλλα και ανακατέψτε συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν τα Μήλα και να καραμελώσουν.
Step 3
Αλείψτε με λίγο Βούτυρο τις φέτες του Τοστ και απλώστε πάνω τους τα Μήλα, που έχουν πλέον πολτοποιηθεί, αφού αφαιρέσετε πρώτα τα μπαχαρικά.
Step 4
Ψήστε τις σε τοστιέρα, κόψτε τις σε τριγωνάκια, πασπαλίστε με άχνη Ζάχαρη και Κανέλα και Καλή σας Όρεξη!
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe