Κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα Μουστάρδας και Μελιού

2020-05-14

Ingredients

  • 3 στήθη Κοτόπουλου
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Μέλι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Μουστάρδα
  • 1 κ. γ. ξερός Βασιλικός
  • 1 κ. γ. Πάπρικα
  • 1/2 κ. γ. Μαϊντανός
  • 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι και Πιπέρι

Method

Step 1

Κόβετε τα στήθη Κοτόπουλου στη μέση, ΑλατοΠιπερώνετε και τα βάζετε σε ένα ταψί.

Step 2

Ρίχνετε σε ένα μπολ το Μέλι, τη Μουστάρδα, το ψιλοκομμένο Σκόρδο, τον Βασιλικό, την Πάπρικα και τον Μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Step 3

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175ο C.

Step 4

Περιχύνετε το Κοτόπουλο με την μισή ποσότητα από το μείγμα Μελιού-Μουστάρδας και το αλείφετε παντού χρηστιμοποιώντας πινέλο.

Step 5

Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.

Step 6

Γυρίζετε το Κοτόπουλο από την άλλη πλευρά και το αλείφετε με το υπόλοιπο μείγμα Μελιού- Μουστάρδας. Ψήνετε για άλλα 10-15 λεπτά. Καλή σας όρεξη!

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *