Κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα Μουστάρδας και Μελιού
2020-05-14- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 3 στήθη Κοτόπουλου
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Μέλι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Μουστάρδα
- 1 κ. γ. ξερός Βασιλικός
- 1 κ. γ. Πάπρικα
- 1/2 κ. γ. Μαϊντανός
- 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο
- Αλάτι και Πιπέρι
Method
Step 1
Κόβετε τα στήθη Κοτόπουλου στη μέση, ΑλατοΠιπερώνετε και τα βάζετε σε ένα ταψί.
Step 2
Ρίχνετε σε ένα μπολ το Μέλι, τη Μουστάρδα, το ψιλοκομμένο Σκόρδο, τον Βασιλικό, την Πάπρικα και τον Μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.
Step 3
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175ο C.
Step 4
Περιχύνετε το Κοτόπουλο με την μισή ποσότητα από το μείγμα Μελιού-Μουστάρδας και το αλείφετε παντού χρηστιμοποιώντας πινέλο.
Step 5
Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Step 6
Γυρίζετε το Κοτόπουλο από την άλλη πλευρά και το αλείφετε με το υπόλοιπο μείγμα Μελιού- Μουστάρδας. Ψήνετε για άλλα 10-15 λεπτά. Καλή σας όρεξη!
Average Member Rating
(0 / 5)
0 people rated this recipe