Μπισκότα με Βρώμη, Μέλι & Ταχίνι
2019-11-12- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
- Μερίδες : 25
Ingredients
- 120 γρ. Νιφάδες Βρώμης (Κουάκερ)
- 120 γρ. Μέλι
- 100 γρ. Ταχίνι
Method
Step 1
Ρίχνετε και τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι έτσι ώστε να γίνουν ένα μείγμα. Το τοποθετείτε πάνω σε μία μεμβράνη ή λαδόκολλα, δίνοντάς του, όσο περισσότερο μπορείτε, σχήμα μπαστουνιού και κατόπιν το τυλίγετε.
Step 2
Το αφήνετε για 30 λεπτά στην κατάψυξη, ώστε να σφίξει λίγο και να μπορείτε να το κόψετε. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160ο C-170o C.
Step 3
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνετε μία λαδόκολλα. Κόβετε το μείγμα σε ροδέλες τις οποίες τοποθείτε πάνω στο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν. Ανάλογα με το πόσο λεπτές ή πιο χοντρές θα τις κόψετε, τα μπισκότα θα γίνουν πιο τραγανά ή πιο μαλακά. Τα ψήνετε στις αντιστάσεις του φούρνου για 6-8 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα.
Step 4
Όταν τα μπισκότα κρυώσουν εντελώς, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για να τα διατηρήσετε για περισσότερες μέρες.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe