Ατομικά Πιτσάκια

2019-09-16
  • Μερίδες : 5

Ingredients

  • 5 Πίτες για σουβλάκια
  • 5 κ.γ. Πελτές Ντομάτας
  • 5 κ.σ. Κέτσαπ
  • 5 κ.γ. Βούτυρο
  • 250 γρ. τυρί Γκούντα τριμμένο
  • 1 Ντομάτα
  • 5 φέτες Ζαμπόν
  • 5 φέτες Σαλάμι Αέρος (ή οποιοδήποτε αλλαντικό θέλετε)
  • 1 Πιπεριά Πράσινη ή Κόκκινη

Method

Step 1

Ξεκινήστε αλείφοντας σε μία πίτα πρώτα μία κουταλιά της σούπας Βούτυρο, μετά μία κουταλιά της σούπας Κέτσαπ και τέλος μία κουταλιά της σούπας Πελτέ Ντομάτας. Μετά πασπαλίστε τις πίτες με πολύ λίγο τριμμένο τυρί.

Step 2

Κόψτε μια φέτα Ζαμπόν και μια φέτα Σαλάμι Αέρος σε μικρά τετραγωνάκια και τα απλώστε τα σε μια πίτα.

Step 3

Κόψτε τη Ντομάτα σε λεπτές ροδέλες, και την Πιπεριά σε κομματάκια. Τοποθετήστε 2-3 ροδέλες Ντομάτας επάνω στην πίτα και 3-4 κομμάτια Πιπεριά. Πασπαλίστε με το τριμμένο Γκούντα μέχρι να καλύψετε εντελώς τα υλικά.

Step 4

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες πίτες. Απλώστε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετήστε τις πίτες.

Step 5

Ψήστε τις στο φούρνο, στους 180ο C στον αέρα, για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν οι πίτες. Καλή σας Όρεξη!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

  • Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Ρολό στο Φούρνο

  • Αλμυρή Τάρτα με Κρεμμύδια και Μπέικον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *