Αβοκάντο και Σοκολάτα Μους
2021-07-06- Skill Level: Εύκολη
- Add to favorites
Ingredients
- 1 μεγάλο Αβοκάντο (ξεφλουδισμένο και χωρίς κουκούτσι)
- 280γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι πλήρες (σε θερμοκρασία δωματίου)
- ½ κούπα σταγόνες Σοκολάτας
- 2 κ.σ. Μέλι
- 1 κ.γ. Εκχύλισμα Βανίλιας
- 1 πρέζα Αλάτι
- Τρίμματα Σοκολάτας ή κομμάτια από Φρούτα της αρεσκείας σας ή Γιαούρτι για τη διακόσμηση
Method
Step 1
Ξεκινήστε λιώνοντας τις σταγόνες Σοκολάτας σε ένα μπεν μαρί. Αφού λιώσουν καλά, ανακατέψτε τες λίγο και αφήστε τες στην άκρη.
Step 2
Σε ένα μπλέντερ προσθέτετε το Αβοκάντο, το Μέλι, το Γιαούρτι, το Αλάτι, τη λιωμένη Σοκολάτα και το Εκχύλισμα Βανίλιας και τα χτυπάτε μέχρι το μείγμα να γίνει μία λεία κρέμα.
Step 3
Μοιράστε το μείγμα ισόποσα σε μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο για 30-40 λεπτά για να γίνει η μους πιο "σφιχτή".
Step 4
Αφού βγάλετε τη μους από το ψυγείο, τη διακοσμείτε με τα τρίμματα Σοκολάτας ή με τα κομμάτια Φρούτων ή ακόμη και με λίγο Γιαούρτι.
Average Member Rating
(5 / 5)
1 people rated this recipe