Αβοκάντο και Σοκολάτα Μους

2021-07-06

Ingredients

  • 1 μεγάλο Αβοκάντο (ξεφλουδισμένο και χωρίς κουκούτσι)
  • 280γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι πλήρες (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • ½ κούπα σταγόνες Σοκολάτας
  • 2 κ.σ. Μέλι
  • 1 κ.γ. Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 1 πρέζα Αλάτι
  • Τρίμματα Σοκολάτας ή κομμάτια από Φρούτα της αρεσκείας σας ή Γιαούρτι για τη διακόσμηση

Method

Step 1

Ξεκινήστε λιώνοντας τις σταγόνες Σοκολάτας σε ένα μπεν μαρί. Αφού λιώσουν καλά, ανακατέψτε τες λίγο και αφήστε τες στην άκρη.

Step 2

Σε ένα μπλέντερ προσθέτετε το Αβοκάντο, το Μέλι, το Γιαούρτι, το Αλάτι, τη λιωμένη Σοκολάτα και το Εκχύλισμα Βανίλιας και τα χτυπάτε μέχρι το μείγμα να γίνει μία λεία κρέμα.

Step 3

Μοιράστε το μείγμα ισόποσα σε μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο για 30-40 λεπτά για να γίνει η μους πιο "σφιχτή".

Step 4

Αφού βγάλετε τη μους από το ψυγείο, τη διακοσμείτε με τα τρίμματα Σοκολάτας ή με τα κομμάτια Φρούτων ή ακόμη και με λίγο Γιαούρτι.

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Κρεμ Μπρουλέ

  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *