Φιλέτο Γλώσσας Φουρνιστό

2019-05-20
  • Μερίδες : 4
  • Χρόνος Ψησίματος : 40m

Ingredients

  • 8 Φιλέτα Γλώσσας (κατεψυγμένα)
  • Ελαιόλαδο (όσο επιθυμείτε)
  • Χυμός ενός μεγάλου Λεμονιού
  • Μαϊντανός
  • 8 φέτες φρέσκια Ντομάτα
  • Αλάτι

Method

Step 1

Ξεπλύντε τα φιλέτα του ψαριού κάτω από την βρύση για να φύγει η μεγαλύτερη ποσότητα πάγου και αφήστε τα μέσα σε ένα σουρωτήρι για να ξεπαγώσουν τελείως.

Step 2

Κατόπιν στύψτε τα λίγο και απαλά για να φύγουν τα πολλά υγρά, αλατίστε τα και τοποθετήστε τα μέσα σε ένα ταψί.

Step 3

Ρίξτε από πάνω το Ελαιόλαδο και το Λεμόνι και στην συνέχεια βάλτε πάνω σε κάθε φιλέτο μία φέτα Ντομάτα και πασπαλίστε όλα τα ψάρια με ψιλοκομμένο Μαϊντανό.

Step 4

Τοποθετήστε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο, αφού προηγουμένως το σκεπάσετε με αλουμινόχαρτο, και ψήστε το στους 200ο C για 30 λεπτά.

Step 5

Μετά αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά περίπου, έτσι ώστε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

  • Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Ρολό στο Φούρνο

  • Ψαρομπιφτέκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *