Σουφλέ Σοκολάτας

2017-04-17

Ingredients

  • 200 γρ. Κουβερτούρα
  • 250 γρ. Μαργαρίνη soft
  • 250 γρ. Aλεύρι σκληρό Νο 1
  • 7 Aυγά
  • 200 γρ. Ζάχαρη

Method

Step 1

Σε μία κατσαρόλα λιώνετε τη Μαργαρίνη και την Κουβερτούρα

Step 2

Μόλις λιώσουν τα κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Ζάχαρη τους Κρόκους και το Αλεύρι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα

Step 3

Χτυπάτε τα Ασπράδια ώσπου να γίνουν μαρέγκα και τα ρίχνετε στο μείγμα

Step 4

Αφού ανακατευθούν όλα πολύ καλά, ρίχνετε το υλικό σε αντικολλητική φόρμα και το ψήνετε για 9 λεπτά στους 250 σε προθερμασμένο φούρνο.

Step 5

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν το ψήσετε 8 λεπτά θα είναι όλο υγρό και θα διαλυθεί! Αν το ψήσετε 10 λεπτά θα ψηθεί μέχρι μέσα και δεν θα είναι καθόλου ρευστό! Ψήνουμε για 9 λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ και σε ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ φούρνο!!!

Recipe Type:
Average Member Rating

(4.7 / 5)

4.7 5 6
Rate this recipe

6 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *