Ρυζόγαλο

2017-06-17

Ingredients

  • 4 κουταλιές σούπας Ρύζι γλασέ
  • 2 κούπες τσαγιού Νερό
  • 4 κούπες Γάλα πλήρες
  • 2 κουτ. σούπας Ζάχαρη
  • 2 κουτ. σούπας Κορν φλάουρ
  • 1 Βανίλια
  • Κανέλα

Method

Step 1

Βράζουμε το Ρύζι στο νερό για 10 λεπτά (να μαλακώσει καλά!)

Step 2

Ρίχνουμε τις 3 ½ κούπες Γάλα στο Ρύζι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά

Step 3

Προσθέτουμε τη Ζάχαρη

Step 4

Διαλύουμε το Κορν φλάουρ με το υπόλοιπο Γάλα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα

Step 5

Σιγοβράζουμε το Ρυζόγαλο για ακόμη 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει

Step 6

Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά ρίχνουμε τη Βανίλια και ανακατεύουμε για λίγο

Step 7

Σερβίρουμε σε 5-6 μπολ και τα πασπαλίζουμε με Κανέλα

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *