Μύδια Σαγανάκι με Μουστάρδα και Φέτα

2018-10-20
  • Μερίδες : 4

Ingredients

  • 500γρ. Μύδια (χωρίς το κέλυφος)
  • 2 σκελίδες Σκόρδο
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ Ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού Φέτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού Κρασί λευκό, ξηρό
  • 3 κ. σ. Μουστάρδα

Method

Step 1

Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε το Σκόρδο και την Πιπεριά στο Ελαιόλαδο, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Step 2

Κατόπιν, σβήνετε με το Κρασί και προσθέτετε τα Μύδια. Μετά από 2 λεπτά ρίχνετε τη Μουστάρδα και ανακατεύετε καλά.

Step 3

Όταν δέσει η σάλτσα της Μουστάρδας σηκώνετε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε από πάνω τη Φέτα και το Μαϊντανό.

Step 4

Προσοχή! Μην προσθέσετε καθόλου αλάτι, γιατί το φαγητό θα γίνει πολύ αλμυρό.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

  • Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Ρολό στο Φούρνο

  • Ψαρομπιφτέκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *