Μανιταρόσουπα

2020-02-04
  • Μερίδες : 4

Ingredients

  • 500 γρ. λευκά Μανιτάρια (κομμένα σε φετούλες)
  • 1 ξερό Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Βούτυρο
  • 2 κ.σ. Αλεύρι
  • 2 λίτρα Ζωμός Λαχανικών ή ζεστό Νερό
  • 3 κλαράκια Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Αλάτι & Πιπέρι

Method

Step 1

Ρίχνετε το Βούτυρο σε μια κατσαρόλα και το ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει. Αμέσως μετά προσθέτετε τα Μανιτάρια και τα σωτάρετε σε δυνατή φωτιά για δέκα λεπτά, μέχρι να σταματήσουν να βγάζουν υγρά και να μαραθούν.

Step 2

Προσθέτετε το Αλεύρι και ανακατεύετε και στη συνέχεια το Ζωμό ή το Νερό. Αφήνετε τη σούπα να βράσει σε μέτρια φωτιά για είκοσι λεπτά, μέχρι να πήξει ελαφρώς, την Αλατωπιπερώνετε και ανακατεύετε λίγο. Την πασπαλίζετε με Μαϊντανό πριν τη σερβίρετε.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *