Μανιταρόσουπα

2020-02-04
  • Μερίδες : 4

Ingredients

  • 500 γρ. λευκά Μανιτάρια (κομμένα σε φετούλες)
  • 1 ξερό Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Βούτυρο
  • 2 κ.σ. Αλεύρι
  • 2 λίτρα Ζωμός Λαχανικών ή ζεστό Νερό
  • 3 κλαράκια Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Αλάτι & Πιπέρι

Method

Step 1

Ρίχνετε το Βούτυρο σε μια κατσαρόλα και το ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει. Αμέσως μετά προσθέτετε τα Μανιτάρια και τα σωτάρετε σε δυνατή φωτιά για δέκα λεπτά, μέχρι να σταματήσουν να βγάζουν υγρά και να μαραθούν.

Step 2

Προσθέτετε το Αλεύρι και ανακατεύετε και στη συνέχεια το Ζωμό ή το Νερό. Αφήνετε τη σούπα να βράσει σε μέτρια φωτιά για είκοσι λεπτά, μέχρι να πήξει ελαφρώς, την Αλατωπιπερώνετε και ανακατεύετε λίγο. Την πασπαλίζετε με Μαϊντανό πριν τη σερβίρετε.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σοφρίτο

  • Γεμιστή Γαλοπούλα (με Κουκουνάρι, Κιμά και Ρύζι)

  • Χοιρινό με Κάστανα στη Γάστρα

  • Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Ρολό στο Φούρνο

  • Ψαρομπιφτέκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *