Εύκολο Φραουλένιο Γλυκό ψυγείου

2018-06-04

Ingredients

  • 500 γρ. Φράουλες
  • 1 Βανίλια (σκόνη)
  • 5 κ.σ. Άχνη Ζάχαρη
  • 1 φυτική Σαντιγύ
  • 1 πακέτο Μπισκότα τύπου πτι-μπερ

Method

Step 1

Πλένετε τις Φράουλες και τις κόβετε σε λεπτές φέτες, βάζοντας στην άκρη μερικές που αργότερα θα τις χρησιμοποιήσετε ως γαρνιτούρα.

Step 2

Χτυπήστε στο μίξερ τη φυτική Σαντιγί με τη Βανίλια και την Άχνη Ζάχαρη, μέχρι η Σαντιγί να είναι σταθερή και να μην διαλύεται.

Step 3

Σε ένα πυρέξ βάλτε μία μικρή κουταλιά Σαντιγί και μετά απλώστε από πάνω μια στρώση Μπισκότα.

Step 4

Κατόπιν καλύψτε τα με μία στρώση σαντιγί και στη συνέχεια απλώστε από πάνω ένα στρώμα από τις Φράουλες.

Step 5

Συνεχίστε την ίδια διαδικασία για δύο φορές μέχρι να έχετε τρεις στρώσεις από Μπισκότα.

Step 6

Καλύψτε το τελευταίο στρώμα με Σαντιγί και προσθέστε από πάνω τις Φράουλες που είχατε αρχικά κρατήσει στην άκρη.

Step 7

Τοποθετήστε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες έτσι ώστε να μαλακώσουν τα Μπισκότα.

Step 8

Tip: Η ποσότητα από τις Φράουλες που θα προσθέσετε από πάνω εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Επίσης μπορείτε να ρίξετε από πάνω κάποια Σως Σοκολάτας ή κάποιο άλλο Σιρόπι.

Recipe Type:
Average Member Rating

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *