Μανιτάρια αλα Κρεμ
2012-08-06- Skill Level: Ενδιάμεσους
-
Add to favorites

Ingredients
- 1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
- 1 κρεμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος 200ml
- ψιλοκομμένο μπέικον (προαιρετικά)
Method
Step 1
Πλένετε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε
Step 2
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να γίνει διάφανο. Εδώ, εάν θέλετε ρίχνετε και το μπέικον
Step 3
Προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία βγάζουν νερό οπότε τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Αλατοπιπερώνετε
Step 4
Όταν το νερό από τα μανιτάρια εξατμιστεί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να πάρει μια βράση μέχρι να πήξει. Σερβίρονται ζεστά
Average Member Rating
(4.3 / 5)
871 people rated this recipe
posted by βασιλικη on 9 Δεκεμβρίου, 2016
Υπεροχοοοο….το έκανα..εύκολο και πεντανοστημο…
posted by Litsa ar. on 12 Δεκεμβρίου, 2016
Ωραιο πιατο !!!
posted by Ελένη on 13 Δεκεμβρίου, 2016
Φαίνονται τέλεια…..θα την κάνω οπωσδήποτε!
posted by Tory on 29 Ιουνίου, 2021
Thanks for any other great article. Where else may just anybody get that
kind of info in such an ideal method of writing? I’ve a presentation next
week, and I’m on the search for such information.