Χταπόδι Μουσταρδάτο

2016-11-03

Ingredients

  • 1 μέτριο Χταπόδι
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 1 Πράσινη Πιπεριά
  • 1 Κόκκινη Πιπεριά
  • 1 Καυτερή Πιπεριά (προαιρετικά)
  • Χυμός 1 Λεμονιού
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα
  • 1 ποτήρι Λευκό Κρασί
  • Λίγη Ρίγανη
  • Λίγος Μαϊντανός
  • Λίγο Ελαιόλαδο

Method

Step 1

Πρώτα βράζετε το Χταπόδι μέχρι να μαλακώσει λίγο και μόλις είναι έτοιμο το κόβετε σε μικρά κομμάτια

Step 2

Κόβετε τις Πιπεριές σε ροδέλες και το Σκορδάκι πολύ ψιλό. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το Σκόρδο και τις Πιπεριές στο Ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Μετά από λίγο προσθέτετε και το Χταπόδι για να σωταριστεί κι αυτό

Step 3

Μόλις πάρει χρώμα το Χταπόδι το σβήνετε με το Κρασί και το χυμό Λεμονιού. Έπειτα προσθέτετε τη Μουστάρδα, ανακατεύετε καλά και το αφήνετε στη φωτιά ώσπου να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρετε με Μαϊντανό και Ρίγανη. Καλή όρεξη!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *