Κοτόπουλο με λαχανικά στο τηγάνι

2018-09-14
  • Μερίδες : 1
  • Χρόνος Προετ. : 10m
  • Χρόνος Ψησίματος : 30m

Ingredients

  • 1 στήθος Κοτόπουλου
  • 1 Κολoκυθάκι κομμένο σε κύβους ή ροδέλες
  • 4-5 λευκά Μανιτάρια κομμένα σε τέσσερα μέρη
  • 1 φρέσκο Κρεμμυδάκι κομμένο σε ροδέλες
  • ½ Μελιτζάνα μικρή κομμένη σε κυβάκια
  • 1/4 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο κομμένη σε κυβάκια
  • ½ Κύβο ή Ζωμό Ψυγείου Λαχανικών
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα καυτερή
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • ½ φλ. χλιαρό Νερό
  • 1 πρέζα Θυμάρι
  • φρεσκοτριμμένο Πιπέρι

Method

Step 1

Σε ένα τηγάνι, που να κλείνει με καπάκι, αφήνετε το Ελαιόλαδο να "κάψει" για λίγα λεπτά.

Step 2

Κατόπιν σοτάρετε το Κοτόπουλο στο Ελαιόλαδο μαζί με τα Λαχανικά για 5-6 λεπτά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, γυρίζοντάς το απ’ όλες τις πλευρές.

Step 3

Στο μεταξύ σε ½ φλιτζάνι χλιαρό Νερό διαλύετε τον Ζωμό των Λαχανικών και τη Μουστάρδα.

Step 4

Περιχύνετε το Κοτόπουλο με το μείγμα Νερού-Ζωμού-Μουστάρδας και προσθέτετε το Θυμάρι.

Step 5

Χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε για 15-20 λεπτά.

Step 6

Χαράζετε με ένα μαχαίρι το Κοτόπουλο από κάποιο σημείο μέχρι το κέντρο του και αν είναι λευκό σημαίνει ότι έχει ψηθεί και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Average Member Rating

(4 / 5)

4 5 3
Rate this recipe

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *