Μπισκότα με Βρώμη, Μέλι & Ταχίνι

2019-11-12
  • Μερίδες : 25

Ingredients

  • 120 γρ. Νιφάδες Βρώμης (Κουάκερ)
  • 120 γρ. Μέλι
  • 100 γρ. Ταχίνι

Method

Step 1

Ρίχνετε και τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι έτσι ώστε να γίνουν ένα μείγμα. Το τοποθετείτε πάνω σε μία μεμβράνη ή λαδόκολλα, δίνοντάς του, όσο περισσότερο μπορείτε, σχήμα μπαστουνιού και κατόπιν το τυλίγετε.

Step 2

Το αφήνετε για 30 λεπτά στην κατάψυξη, ώστε να σφίξει λίγο και να μπορείτε να το κόψετε. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160ο C-170o C.

Step 3

Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνετε μία λαδόκολλα. Κόβετε το μείγμα σε ροδέλες τις οποίες τοποθείτε πάνω στο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν. Ανάλογα με το πόσο λεπτές ή πιο χοντρές θα τις κόψετε, τα μπισκότα θα γίνουν πιο τραγανά ή πιο μαλακά. Τα ψήνετε στις αντιστάσεις του φούρνου για 6-8 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα.

Step 4

Όταν τα μπισκότα κρυώσουν εντελώς, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για να τα διατηρήσετε για περισσότερες μέρες.

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Νηστίσιμα Μπισκότα με Λεμονάκι

  • Lava cake (Λάβα Κέικ)

  • Panettone με Σοκολάτα

  • Κρεμ Μπρουλέ

  • Αβοκάντο και Σοκολάτα Μους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *