Τσιπούρα Φουρνιστή με Λαχανικά

2019-08-06
  • Χρόνος Ψησίματος : 60m

Ingredients

  • 2 κιλά Τσιπούρες
  • 1 ματσάκι Σέλινο
  • 8 μέτριες Πατάτες
  • 10 φρέσκα Κρεμμυδάκια
  • 6 ξερά Κρεμμύδια
  • 5-6 Καρότα
  • 8 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. Θυμάρι
  • Αλάτι / Πιπέρι

Method

Step 1

Καθαρίζετε τις Τσιπούρες, τις πλένετε και τις αλατοπιπερώνετε.

Step 2

Πλένετε πολύ καλά όλα τα Λαχανικά. Ρίχνετε σε ένα μπωλ το Σέλινο ψιλοκομμένο, τις Πατάτες κομμένες σε κύβους, τα Καρότα και τα φρέσκα Κρεμμυδάκια σε ροδέλες, τα ξερά Κρεμμύδια σε φέτες, το Σκόρδο ψιλοτριμμένο και μετά τα αλατίζετε και τα ανακατεύετε λίγο.

Step 3

Σε ένα ταψί στρώνετε τα μισά από τα Λαχανικά που έχετε κόψει.

Step 4

Τοποθετείτε τα Ψάρια από πάνω τους και πάνω σε αυτά απλώνετε τα υπόλοιπα Λαχανικά. Τα περιχύνετε με Ελαιόλαδο, ρίχνετε και περίπου ½ φλιτζάνι του τσαγιού Νερό και τα πασπαλίζετε με το Θυμάρι.

Step 5

Προθερμαίνετε καλά το φούρνο και ψήνετε στους 200ο C, για 1 ώρα περίπου στις αντιστάσεις, έως ότου ροδίσουν όλα και μείνουν με λίγο λάδι.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Γεμιστά Καλαμάρια με Φέτα, Πιπεριές και Ντομάτα

  • Mac and Cheese (εύκολα και γρήγορα)

  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *