Ζεστή Σοκολάτα με Μέλι και Κανέλα

2018-11-26

Ingredients

  • 500 ml Γάλα
  • 100 γρ. μαύρης Σοκολάτας
  • 4 κ.σ. Μέλι
  • 3 κ.σ. Ζάχαρη
  • 1 ξυλαράκι Κανέλα
  • 1 κ.γ. Βανίλια

Method

Step 1

Ανακατεύετε το Γάλα, το Μέλι,την Ζάχαρη και την Κανέλα και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά.

Step 2

Σπάτε την Σοκολάτα σε κομματάκια και την προσθέτε στο Γάλα ανακατεύοντας απαλά.

Step 3

Αφού λιώσει η Σοκολάτα, αφαιρείτε την Κανέλα και αφήνετε το μείγμα να βράσει πριν το σηκώσετε από την φωτιά.

Step 4

Η Σοκολάτα σας είναι έτοιμη! Σερβίρετέ την σε μια χορταστική κούπα και συνοδέψτε την με γλυκάκια ή κουλουράκια.

Recipe Type: ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Eggnog (Έγκνογκ)

  • Ρακόμελο

  • Λευκή Σοκολάτα Ρόφημα

  • Ρόφημα Μήλο – Κανέλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *