Ταλιατέλες με Γαρίδες, Ρόκα, Κολοκυθάκια και Ούζο

2019-09-27
  • Μερίδες : 4

Ingredients

  • 1 πακέτο Ταλιατέλλες
  • 2 Κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
  • 100γρ. Ρόκα ψιλοκομμένη
  • 500γρ. Γαρίδες μέτριες (καθαρισμένες και βρασμένες)
  • 3 κ.σ. Βούτυρο
  • ½ ποτήρι του κρασιού Ούζο
  • 2 φλιτζάνια Κρέμα Γάλακτος
  • 300γρ. τριμμένη Παρμεζάνα
  • 1 πρέζα Αλάτι
  • Πιπέρι

Method

Step 1

Βάζετε το Βούτυρο να κάψει σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα Κολοκυθάκια για 5 λεπτά. Κατόπιν προσθέτετε τις Γαρίδες και το Ούζο, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά.

Step 2

Ρίχνετε την Κρέμα Γάλακτος και μόλις πάρει μία ελαφριά βράση και δημιουργηθεί μία σάλτσα, τα σηκώνετε από τη φωτιά. Ταυτόχρονα, βράζετε και σουρώνετε τις Ταλιατέλλες. Περιχύνετε από πάνω τους τη σάλτσα, πασπαλίζετε με τη Ρόκα και την Παρμεζάνα και ανακατεύετε πολύ καλά. Καλή σας Όρεξη!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Spaghetti alle vongole (Σπαγγέττι αλλέ Βόνγκολε)

  • Κανελόνια με Σπανάκι

  • Ψάρι Σαβόρο

  • Ψαρομπιφτέκια

  • Ζυμαρικά Bucatini all’ Amatriciana

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *