Πατσαβουρόπιτα Γλυκιά με Ζαχαρούχο Γάλα (της τεμπέλας)

2018-01-10

Ingredients

  • 1 πακέτο (450γρ.) Φύλλα Κρούστας
  • μισή κούπα Βούτυρο
  • 400ml Ζαχαρούχο Γάλα
  • 1,5 κούπα Νερό
  • 1 κούπα Ζάχαρη
  • 1 Βανίλια
  • 2 κουτ.σούπας Κορν Φλάουρ
  • 4 Αυγά
  • Άχνη Ζάχαρη-Κανέλα (για το πασπάλισμα)

Method

Step 1

Σε βουτυρωμένο ταψί σουρώνουμε σε πλισέ τα Φύλλα τίτλος φωτογραφίας τίτλος φωτογραφίας

Step 2

Λιώνουμε το Βούτυρο και περιχύνουμε τίτλος φωτογραφίας

Step 3

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε τα Φύλλα για 10-12 λεπτά (να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα) τίτλος φωτογραφίας

Step 4

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε (δεν βράζουμε) το Γάλα και το Νερό

Step 5

Προσθέτουμε τη Ζάχαρη, τη βανίλια και το Κορν Φλάουρ

Step 6

Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά

Step 7

Ρίχνουμε τα Αυγά και ανακατεύουμε καλά

Step 8

Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα Φύλλα και ψήνουμε για ένα τέταρτο ακόμα τίτλος φωτογραφίας

Step 9

Πασπαλίζουμε με Άχνη Ζάχαρη και Κανέλα και σερβίρουμε τίτλος φωτογραφίας

Average Member Rating

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Rate this recipe

6 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *