Εύκολη Ζυμαρόπιτα με Γιαούρτι

2018-12-14
  • Χρόνος Προετ. : 8m
  • Χρόνος Ψησίματος : 30m

Ingredients

  • 1 μικρό κεσεδάκι Γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού Νερό
  • 3 Αυγά
  • 14 κ.σ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γρ. Τυρί Φέτα τριμμένη (ή άλλο πικάντικο τυρί)
  • Αλάτι & Πιπέρι
  • 1 κ.σ. Μαργαρίνη μοιρασμένη σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο

Method

Step 1

Ρίχνετε το Ελαιόλαδο στη λαμαρίνα του φούρνου και τη βάζετε στο φούρνο -για να κάψει το λάδι- στους 200ο C για λίγα λεπτά.

Step 2

Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από την Φέτα και την Μαργαρίνη, ενώ το Αλεύρι προσθέστε το λίγο-λίγο ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας αραιός χυλός (δεν πρέπει να είναι σφικτός).

Step 3

Βγάλτε το ταψί με το Ελαιόλαδο από τον φούρνο κι αδειάστε πάνω στο καυτό λάδι το χυλό έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού. Προσθέστε το τριμμένο Τυρί και τα κομματάκια Μαργαρίνης σε διάφορα σημεία.

Step 4

Ξαναβάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε περίπου για 30 λεπτά στους 200ο C (ανάλογα με τον φούρνο σας).

Step 5

Βγάλτε την από το φούρνο, κόψτε την σε λαχταριστά κομμάτια και Καλή σας Όρεξη!

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

5 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Χριστόψωμο

  • Αλμυρή Τάρτα με Κρεμμύδια και Μπέικον

  • Τάρτα με Μπέικον και Τυριά

  • Σάλτσα Βελουτέ

  • Σάλτσα Ολαντέζ (Hollandaise)

Comment (1)

  1. posted by ΣΤΕΛΛΙΝΑ on 17 Ιανουαρίου, 2020

    Απλά απίθανη! Έβαλα μεσα και λίγο κασέρι, καθώς και λίγα κομματάκια μορταδελα. Πεντανόστιμη!

Γράψτε απάντηση στο ΣΤΕΛΛΙΝΑ Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *