Γρήγορο και Εύκολο Γλυκό Ψυγείου

2018-07-09

Ingredients

  • 7,5 φλιτζάνια τσαγιού Γάλα
  • 1 φακελάκι Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση Σοκολάτα
  • 1 φακελάκια Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση Βανίλια
  • 2 πακέτα Μπισκότα πτι-μπερ
  • 1 φακελάκι Κουβερτούρα Γάλακτος ή 125 γρ. μπάρα Κουβερτούρας Γάλακτος

Method

Step 1

Σε 1,5 φλιτζάνι τσαγιού Γάλα βουτάτε τα Μπισκότα έως ότου μαλακώσουν.

Step 2

Βάζετε ένα στρώμα Μπισκότα σε ένα ταψί.

Step 3

Φτιάχνετε την Κρέμα με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει επάνω το φακελάκι, χρησιμοποιώντας όμως 3 φλιτζάνια τσαγιού Γάλα και χτυπάτε με σύρμα μέχρι να πήξει λίγο.

Step 4

Απλώνετε την Κρέμα πολύ καλά πάνω από τα Μπισκότα.

Step 5

Βουτάτε και τα υπόλοιπα Μπισκότα στο υπόλοιπο Γάλα για να μαλακώσουν και βάζετε άλλη μία στρώση πάνω από την Κρέμα Σοκολάτα.

Step 6

Φτιάχνετε και την Κρέμα με γεύση Βανίλια, χρησιμοποιώντας πάλι 3 φλιτζάνια τσαγιού Γάλα και χτυπώντας με σύρμα μέχρι να πήξει λίγο.

Step 7

Ρίχνετε και απλώνετε πάλι καλά την Κρέμα πάνω από τη δεύτερη στρώση Μπισκότων.

Step 8

Πάνω από την Κρέμα Βανίλια αδειάστε το φακελάκι Κουβερτούρας, σε όλη της την επιφάνεια. Εάν θέλετε μπορείτε να τρίψετε στις χοντρές τρύπες του τρίφτη μπάρα Κουβερτούρας αντί να χρησιμοποιήσετε φακελάκι.

Step 9

Μπορείτε επίσης να απλώσετε τις γεύσεις Κρέμας με όποια σειρά θέλετε.

Step 10

Καλή Επιτυχία!

Recipe Type:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Σουσαμόπιτα

  • Zebra (Ζέβρα) Κέικ

  • Red Velvet Cake

  • Χριστουγεννιάτικα Τρουφάκια με Σοκολάτα

  • Κορμός Σοκολάτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *