Τονοσαλάτα Αλοιφή

2017-05-13

Ingredients

  • 2 κονσέρβες Τόνου σε λάδι (ή πικάντικο αν σας αρέσουν τα ελαφρώς καυτερά)
  • 1 πράσινη Πιπεριά
  • 1 κόκκινη Πιπεριά
  • 1 μικρό ξερό Κρεμμύδι ή 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια
  • λίγος Μαϊντανός
  • 3-4 κ.σ. Μαγιονέζα
  • λίγη Κέτσαπ
  • λίγη Μουστάρδα
  • λίγες σταγόνες Χυμό λεμονιού
  • Αλατοπίπερο (δεν χρειάζεται αν βάλετε πικάντικο Τόνο)

Method

Step 1

Σε ένα βαθύ μπωλ διαλύετε τον Τόνο

Step 2

Ψιλοκόβετε το Κρεμμύδι, τις Πιπεριές και τον Μαϊντανό και τα ρίχνετε μέσα στον Τόνο

Step 3

Προσθέτετε την Μαγιονέζα, την Κέτσαπ, τη Μουστάρδα και λίγες σταγόνες Λεμόνι και ανακατεύετε καλά για να γίνει ένα μίγμα. Αν βάλετε μη πικάντικο τόνο, άλατοπιπερώστε ελαφρώς

Step 4

Συνοδεύει ζυμαρικά αλλά σερβίρεται και σαν ορεκτικό και είναι τέλειο!!!

Average Member Rating

(4.7 / 5)

4.7 5 6
Rate this recipe

6 people rated this recipe

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *